niedziela, 25 marca 2012

Wiosennie :-)


Jak na wiosnę przystało; pełen zieleni i świeżości talerz cieszy zmysły podwójnie :-).
Na zdjęciu szybki sposób na ogórka (też uwielbiacie jego zapach?):

- jeden ogórek
- ulubione przyprawy
- łyżka oliwy z oliwek
- orzechy włoskie
- szczypiorek wg uznania


Ogórka kroimy w plasterki, rozdrabniamy orzechy, przyprawiamy, dodajemy oliwy, mieszamy wszystko razem i gotowe :-). Orzechów można dać sporo, ich smak świetnie łączy się ze smakiem ogórka.


Jak na wiosnę przystało; pełen zieleni i świeżości talerz cieszy zmysły podwójnie :-).
Na zdjęciu szybki sposób na ogórka (też uwielbiacie jego zapach?):

- jeden ogórek
- ulubione przyprawy
- łyżka oliwy z oliwek
- orzechy włoskie
- szczypiorek wg uznania

Ogórka kroimy w plasterki, rozdrabniamy orzechy, przyprawiamy, dodajemy oliwy, mieszamy wszystko razem i gotowe :-). Orzechów można dać sporo, ich smak świetnie łączy się ze smakiem ogórka.



1 komentarz:

  1. Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.

    Ptitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.

    Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
    http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form

    lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.

    Pozdrawiam

    Camelia
    Petitchef.pl

    OdpowiedzUsuń